Bútor üzletek - BoConcept

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: BoConcept
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a
Telefon: 23 / 532 238
E-mail: E-mail küldése
Web: www.boconcept.hu
 

A BoConcept Dánia legnagyobb nemzetközi bútorkiskereskedelmi hálózatának márkaneve. A cég 47 országban több, mint 200 BoConcept üzlettel és 150 stúdióval rendelkezik.

Középpontban a szenvedély
Szenvedély és állhatatosság. Ez, ami a BoConcept márkanév mögött munkatársainkat motiválja, tervezzenek akár egy szekrényfalat, vezessenek egy csapatot, vagy akár egy márkaüzletet. Közös küldetésünk, hogy minél több, nagyvárosi életformát választó vásárló részére elérhető modern, design bútort gyártsunk.

Bútoraink és lakberendezési kegészítők
Egyéni igény szerint kialakított, trendkövető és megfizethető design bútort és lakberendezési kiegészítőket kínálunk. Egyéni igény szerinti, mivel az elemes bútorok vásárlóink álmai és igényei szerint alakíthatók ki. Trendkövető, mivel a termékskálánk tervezésénél és fejlesztésénél teljeskörű figyelmet fordítunk a Világ bútordivatjának lekövetésére. Megfizethető, mert vásárlóinknak azzal kívánunk kedvében járni, hogy árainkban a legkedvezőbb ár-értékarányt érvényesítjük. Design, mivel design cég vagyunk, saját tervezőgárdával.

Márkaüzleteink, stúdióink
Látogasson el márkaüzleteinkbe, vagy stúdióinkba szerte a Világon, hogy othonának lakberendezéséhez professzionális tanácsokkal láthassuk el. Mi a BoConceptnél szenvedélyesen szeretjük azt, amit eladunk, és kihívásnak érezzük, hogy a legmagasabb szinvonalon szolgáljuk ki vásárlóinkat. Lakberendező képesítésű eladóink mutatják be bútorválasztékunkat, és képviselik a nagyvárosi design koncepcióját. Az ő termékismeretük segít Önnek abban, hogy otthona berendezésénél a legjobb választás mellett döntsön.
 

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign