Bútor üzletek - Sragner & Sragner Irodaszékgyár

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: Sragner & Sragner Irodaszékgyár
Cím: 1137 Budapest, Újpesti rkp. 8.
Telefon: +36-1-465-02-09
E-mail: E-mail küldése
Web: www.sragner-sragner.hu
 

Cégünk, a Sragner & Sragner Kft. egyike Magyarország vezető irodabútor gyártó és forgalmazó vállalkozásainak. Nagy tapasztalattal rendelkezünk teljes beruházások és belsőépítészeti projektek terén.

KÜLDETÉSÜNK
Fő hajtóerőnk a kompromisszum nélküli törekvés a legmagasabb minőség nyújtására a legátfogóbb szolgáltatásokon keresztül, valamint a vásárlói érték növelésével és a költséghatékony működéssel az áraink folyamatosan kedvező szinten tartása.

CÉGÜNK PROFILJA
Cégünk fő profilja az üzleti, közigazgatási és oktatási épületek teljes belső kivitelezése és bútorozása. Vásárlóink a közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények is. Alvállalkozóink a szó klasszikus értelmében vett, munkájukra büszke „mesteremberek”, akik hosszú évek alatt számtalan projektnél összekovácsolódott hatékony és rugalmas egységet alkotnak Cégünkkel. Emellett Magyarország és Európa legnevesebb bútorgyártóit tudhatjuk partnereink között. A projektjeink arculati egységességéről elismert belsőépítész partnerünk gondoskodik.

ÉRTÉKEINK
 Magas minőség és megbízható alapanyagok
 Hatékony és rugalmas gyártás
 Költségtudatos szerveződés
 Neves külföldi beszállítók
 Legnagyobb hazai bútorgyártó partnerek
 Teljes körű kivitelezés
 Folyamatos fejlesztés

TERMÉKEINK
Ügyfeleink rendelkezésére áll termékeink széles választéka, amely tartalmazza a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb modelleket ugyanúgy, mint a nemzetközi bútoripar legújabb trendjeinek megfelelő friss modelleket. Ezenfelül nagy tapasztalattal rendelkezünk vevőink egyedi kívánságainak teljesítésében. Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink lehetővé teszik, hogy ügyfeleink kérésére megszervezzük speciális darabok beszerzését külföldi gyártóktól.

MINŐSÉG
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a választékunkban megtalálható ülőbútorok a gyártás minden fázisában a legkörültekintőbb minőségi előírásoknak feleljenek meg. Alapanyagaink, alkatrészeink és kárpitjaink mind a legmegbízhatóbb és legjobb minőséget képviselik, valamint mind a gyártás, mind a kivitelezés folyamán a legnagyobb figyelmet fordítjuk a minőségre és a vevő elégedettségére.
 
Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign