Bútor üzletek - MAXCity - A lakberendezés fővárosa

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: MAXCity - A lakberendezés fővárosa
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a
Telefon: 23/532-660
E-mail: E-mail küldése
Web: www.max-city.hu
 

A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban, Törökbálinton, az M1-es autópálya 14-es kijáratánál található az ország legnagyobb bútor és lakberendezési kiegészítő választéka. A kínálatról a 30 ezer m2-es bevásárlóközpont három szintjén elhelyezkedő mintegy 100 üzlet gondoskodik.

A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont végtelen kínálatából tökéletesen berendezhető az otthon minden szeglete, a konyhától, fürdőszobától kezdve a nappalin és hálószobán át egészen a kertig, teraszig. Hidegburkolat, melegburkolat, szőnyeg és lakástextil, tárolóbútor, ülőgarnitúra, ágy és matrac, illetve számtalan kiegészítők található az áruházban, minden elképzelhető stílusban, a klasszikustól az egzotikuson át a legmodernebb design bútorokig.



A MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban a felfrissülésre vágyóknak igényes étterem és kávézó áll rendelkezésére. A kisgyermekes családok számára gyermekjátszó nyújt segítséget a nyugodt vásárláshoz, ahol hetente kézműves foglalkozásokkal, szórakoztató programokkal várják az apróságokat. A gyermekek részére nem csupán gyermekbútorok, ifjúsági bútorok és vonzó kiegészítők kaphatók, de a legdivatosabb társasjátékok, plüss és fa alapanyagú, élethű állatfigurák és egyéb játékok is megtalálhatók, a legszélesebb választékban.

A MAXCity ingyenes lakberendezési tanácsadással segíti a lakásukat újonnan berendezni, vagy azt átalakítani, megújítani vágyó ügyfeleket. Az áruház lakberendezői az internetes megkeresésekre 24 órán belül írásban, szakszerű igényességgel válaszolnak, aki pedig személyesen látogat el a MAXCity-be, az egyes üzletekben kaphat személyre szabott lakberendezési tanácsokat. Lakberendezők és dizájnerek javaslatokat tesznek a legkülönbözőbb felmerülő problémák megoldására, az enteriőr kialakítására, a helyiségek funkcionális átalakítására, színekre, stílusokra. Ezen kívül teljes körű belsőépítészeti tervezés is igényelhető.

A MAXCity-ben ténylegesen kamatmentes az áruvásárlási hitel: akár 0%-os THM-mel is felvehető - a Magyar Cetelem Bank speciális hitelkonstrukciókkal várja a vásárlókat. A hitelösszeg 20 ezer forinttól 2 millió forintig terjedhet, nincs hitelbírálati díj, és kezes sem szükséges.

Minden érdeklődőt és vásárlót szeretettel vár a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont.
 

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign