Bútor üzletek - Bútor Design Kft.

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: Bútor Design Kft.
Cím: 1133 Budapest, Pozsonyi út 50. fszt. 2.
Telefon: (1) 412-0038, 06-70/243-4923
E-mail: E-mail küldése
Web: www.butor-design.hu
 

Üdvözöljük az egyedi bútorok világában. A Bútor Design Kft 2001. február elejétől kezdte meg tevékenységét, amely lakások, irodák, komplett létesítmények, berendezése és berendezés tervezése. Az általunk tervezett és gyártott tömörfa és műbútorok mind tartósságban, mind kivitelben magas minőséget és tartósságot képviselnek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük otthonában, irodájában az egyedi elképzelések szerinti tetszőleges anyagból készült bútorokat, berendezési tárgyakat. A választás lehetőségét kínáljuk, ami alapján a kész előre gyártott bútorok helyett a megrendelő, részt vehet saját környezete kialakításában, formálásában. A lakossági megrendeléseink mellett készítünk komplett berendezéseket közintézmények és cégek részére is. 2001 év szeptemberében elnyertük a Fővárosi Önkormányzat hivatalos beszállítói listáján való részvételt.

Az elképzelések megvalósításában minden megrendelőnknek tervező-mérnökök segítenek, akik hozzáértésükkel és tapasztalatukkal az esztétikai kialakítás mellett a funkcióra és a szerkezetre is nagy gondot fordítanak.

Ha van ötlete, elképzelése környezete kialakítására, vagy ha tanácstalan de szeretne valami egyedi megoldást, forduljon hozzánk bizalommal, mi megvalósítjuk.

Nyitrai József
ügyvezető
 

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign