Bútor üzletek - NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra
Cím: Üllői út 81.
Telefon: 06 1 2160139, 06 20 9244141
E-mail: E-mail küldése
Web: www.matrac.hu
 

Cégünk, a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több, mint 200.000 biomatracot készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre.

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy sokukkal újra találkozunk, amikor cégünket bízzák meg családtagjaik, barátaik matracainak és egyéb kiegészítőinek elkészítésével.

Bemutatótermeinkben – jelenleg Budapest 5 pontján, valamint Törökbálinton és Veszprémben - munkatársaink meleg, családias légkörben, körültekintően, szakmailag felkészülten - és több ezer matrac és kiegészítő egyedi gyártásának tapasztalatával - segítik döntéseiket, megrendeléseiket.

Cégünk 2005 óta nagysikerű import tevékenységet folytat, melynek eredményeként a legkiválóbb alapanyagokat és újdonságokat jutattjuk el vásárlóinknak. Ezek között az alapanyagok között megtalálható a különböző töltőanyagok, huzat anyagok.

Vásárlóink széles választékot találnak tömörfa ágykeretből, farugós ágyrácsokból, lécbetétekből, ágytakarókból, valamint különböző gyapjúágyneműkből - a merinótól a lámáig, valamint természetes alapanyagokból készült egyedi lakberendezési dísztárgyakból.Tanácsadásunk kiterjed a meglévő ágyak felújítására, átalakítására is.

Termékeink minőségét és hosszú élettartamát a gyártásnál felhasznált alapanyagok rendszeres vizsgálata és minőségellenőrzése garantálja.
 

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign