Bútor üzletek - inCero Galéria - Viaszolt bútorok Magyarországról

Kiemelt ajánlatok Üzlet kereső Saját lista Regisztráció
Név: inCero Galéria - Viaszolt bútorok Magyarországról
Cím: Petőfi Sándor sgt. 53.
Telefon: 06 30 3218414, 06 20 3466501
E-mail: E-mail küldése
Web: www.incero.hu
 

Környezettudatos bútoraink különlegessége a 200 éves alapanyag, amely érett, patinás, kiváló statikai állapotban lévő, bontásból származó fenyő gerenda.
A régi anyagból készített népi, vidéki bútorainkra jellemző a robosztus, letisztult forma, melyekkel minden helyiség, a hálószobától a konyháig berendezhető, akár egyedi méretek alapján is. Vasalataink egyediek, kézzel kovácsoltak. Felületkezelésünk méhviasszal történik, de lakkozást, koptatott, antikolt festést is vállalunk. Egyedi bútorgyártás során, a vevő vázlata, fotója segítségével készítjük el az árajánlatunkat, látványtervvel és műszaki rajzzal.

Cégünk foglalkozik régi bútorok felújításával is. Festék eltávolítása és szárítás után teljes körű felújításon megy keresztül a bútor. A statikailag legyengült, hibás részeket, csúszó-mozgó alkatrészeket kipótoljuk, zárakat, vasalatokat kicseréljük. A restaurálás végén egy régi, de kiválóan használható bútort kapunk, melyre garanciát is vállalunk.
 
Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben

vissza

  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Termékelhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign